• PRO TV
  • A reusit sa il seduca chiar si pe celebrul Neymar. Cum arata Gabriella Lenzi, brazilianca sexy, cu chip de papusa

A reusit sa il seduca chiar si pe celebrul Neymar. Cum arata Gabriella Lenzi, brazilianca sexy, cu chip de papusa

A reusit sa il seduca chiar si pe celebrul Neymar. Cum arata Gabriella Lenzi, brazilianca sexy, cu chip de papusa

Gabriella Lenzi are 22 de ani, este originara din Santa Catarina, Brazilia, si este posesoarea unei frumusesti aparte. Chipul sau de papusa l-a fermat chiar si pe Neymar.

Brazilianca si Neymar au trait o tumultoasa poveste de dragoste in anul 2014, dupa ce fotbalistul a decis sa puna capat relatiei cu Bruna Marquezine.

Asa cum se intampla in cele mai multe cazuri, dupa despartirea de Neymar, Gabriella a devenit extrem de populara. Constienta de atuurile sale fizice si de povestea traita alaturi de fotbalist, tanara s-a apucat de vblogging si se bucura de un real succes.

Citeste si: Rihanna, desfiintata din cauza kilogramelor in plus! Cum arata acum silueta vedetei si ce spune despre greutatea ei

Canalul de YouTube care ii poarta numele se bucura de peste 72 000 de abonati, iar contul sau de Instagram a stans peste 1 500 000 de fani, semn ca Gabrilla este foarte apreciata in mediul online. 

Ca majoritatea modelelor de pe Instagram, Gabriella este o fanatica a fitnessului, dar si a inotului. Selfie-urile pe care tanara le posteaza par toate desprinse dintr-un pictorial Sports Illustrated.





 



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni