• Emisiuni
  • VLAD
  • Actorii din VLAD s-au întrecut cu campionii, pe pista de karting. „Mai vreau”

Actorii din VLAD s-au întrecut cu campionii, pe pista de karting. „Mai vreau”

Actorii din VLAD s-au întrecut cu campionii, pe pista de karting. „Mai vreau”

Actorii din VLAD au parte de provocări pline de adrenalină în serial, dar și în viața de zi cu zi. Deși filmările la cel de-al treilea sezon s-au încheiat, actorii continuă „acțiunea” în viața reală. 

Dacă recent Adrian Nartea și Ștefan Iancu au avut parte de senzații tari la 4.000 de metri altitudine, acum actorii s-au întâlnit pentru o întrecere pe pista de karting de la VMax. Adrian Nartea, Anghel Damian, Marius Manole și Victoria Raileanu au avut o întrecere plină de adrenalină pe pista de karting, alături de doi campioni, Robert Vișoiu și Matei Mihăescu. 

Robert Vișoiu a fost vicecampion mondial de karting și pilot în Formula 2, unde a obținut cele mai bune rezultate pentru un pilot român, iar Matei Mihăescu a fost multiplu campion național și sud-est european de karting și fost pilot în Formula Master și Renault 2000.

Ce spun campionii despre prestația actorilor de pe pista de karting 

Ne-a făcut o deosebită plăcere să-i avem la noi pe actorii din serialul Vlad. Au fost competitivi și s-au descurcat din ce în ce mai bine pe pista noastră de karting de la VMax. Și-au îmbunătățit timpii de la sesiune la sesiune, cu Anghel care a fost cel mai rapid, urmat îndeaproape de Adrian, Victoria și Marius. Cred că următoarea dată când vor veni va fi o luptă strânsă între Anghel și Adrian, care s-a adaptat foarte bine și la folosirea corectă a butonului de boost de pe volanul kartului”, a dezvăluit Matei Mihăescu. 

Victoria Raileanu s-a simțit ca peștele în apă la volanul kartului electric, cu care a făcut drifturi ca un pilot experimentat. „A fost cel mai greu de depășit”, a explicat Matei Mihăescu.

Marius Manole, recent intrat în distribuția serialului, a început prudent, la fel cum se comportă la volan și în viața de zi cu zi.

Noi i-am spus că aici, într-un mediu controlat dedicat kartingului de agrement, în condiții de siguranță, poate să dezlănțuie pilotul din el. Zis și făcut, iar la a doua sesiune Marius a reușit să-și îmbunătățească timpul cu peste 20 de secunde pe tur. În concluzie, a fost super fun și ne-am distrat mult cu toții, având în vedere că băieții și Victoria au un simț al umorului foarte dezvoltat. Îi așteptăm cu mare drag pe pista de la VMax din nou, pentru o nouă porție de adrenalină și distracție”, a mai spus pilotul.

Marius Manole: „Am mers încet, să nu risc”

Experiența a fost la fel de frumoasă și pentru actorii din serialul VLAD. Anghel Damian spune că sentimentul oferit de volanul de kart pe care-l strângi în mâini e greu de egalat. 

Experiența de a conduce pe cea mai mișto pistă de indoor karting din sud-estul Europei, alături de Matei și Robert, doi campioni internaționali la karting și foști piloți de Formulă, este greu de cuprins în cuvinte. Cert e că inima a bătut repede și tare, adrenalina ne-a acaparat cu totul și abia la final am realizat că ne-am ținut totuși aproape de campioni. Vichi ne-a arătat că femeile sunt șoferițe demențiale, Marius ne-a urmărit din umbră, asemenea personajului pe care îl va interpreta în Vlad și eu împart victoria cu Adi Nartea, pentru că (nu-i așa?) până la urmă suntem unul și același personaj.”

Marius Manole spune că a avut emoții. „Nu sunt foarte curajos, dar îmi place să încerc lucruri noi. Mie mi-e frică să conduc mașini normale, la karting sunt practic mort de frică. E prima dată, am mers încet, să nu risc. Am spectacole, filmări... e complicat. (râde) M-am cam distrat și o să revin, bravo Vmax, ați făcut un loc minunat. Se pare că Vlad mai are multe provocări pentru mine, atât pe ecrane cât și în viața reală.”

Adrian Nartea: „Nu sunt jucării”

Actorul Adrian Nartea recomandă o sesiune de șofat pe o pistă de karting oricui intențioanează să aplice pentru persmisul de conducere. 

Dacă nu te-ai mai dat cu karturile, când te duci acolo pentru prima oară, ai impresia că sunt jucarii. Asta până în momentul în care te așezi, apeși pe accelerație și îți dai seama că lucrurile sunt mult mai interesante și antrenante. Întotdeauna am spus, pentru cei care vreți să vă luați permisul de conducere, mergeți măcar o dată la karting, petru că așa vă dați seama ce înseamnă să conduci. După care puteți să vă întoarceți în trafic, la mașini. Este o experiență extraordinară, pe care o recomand tuturor. Mai ales că locul este acoperit, deci indiferent de vreme vă puteți testa abilitățile. Mai vreau”, a mărturisit actorul.  

Nu ratați aventurile actorilor din serialul VLAD, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV! 

Vlad – Fața întunecată a răzbunării!

Vezi și VIDEO: 
Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni