• Emisiuni
  • La Măruță
  • Actorul Andrei Aradits din VLAD a avut Covid-19: “La un moment dat am rămas fără gust”

Actorul Andrei Aradits din VLAD a avut Covid-19: “La un moment dat am rămas fără gust”

Andrei Aradits și George Piștereanu au fost invitați în platoul emisiunii “La Măruță”. Cei doi actori s-au întrecut în bancuri și au dat un test despre actrițele din serialul VLAD. 

Actorul care îi dă viață lui Ștefan în serialul VLAD a făcut și o dezvăluire în timpul emisiunii. Andrei Aradits a mărturisit că a fost confirmat cu coronavirus la începutul lunii decembrie și din această cauză nu a putut merge la vot.

“Am avut Covid. Nu am putut să votez din cauza asta și am suferit îngrozitor. A fost prima oară în viața mea când nu am votat. La începutul lunii decembrie am primit rezultatul. Am avut simptome de răceală. La un moment dat am rămas fără gust (...) Familia nu a avut nimic. I-am testat pe amândoi”, a declarat actorul.  

Tot în cadrul emisiunii, George Piștereanu și Andrei Aradits au fost supuși la un test despre actrițele din serialul VLAD. Așa au aflat telespectatorii care sunt cele mai amuzante actrițe, dar și cine uită cel mai des replicile. 

George Piștereanu a fost întrebat de Cătălin Măruță cu care dintre actrițele din VLAD i-ar fi plăcut să filmeze o scenă fierbinte, în afară de Victoria Raileanu. După ce a ezitat preț de câteva secunde, actorul a dat și un nume: Monica Bîrlădeanu.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni