• PRO TV
  • Actrița Ruby Rose, desemnată cea mai periculoasă vedetă din SUA. Care este motivul

Actrița Ruby Rose, desemnată cea mai periculoasă vedetă din SUA. Care este motivul

Actrița Ruby Rose, desemnată cea mai periculoasă vedetă din SUA. Care este motivul

Actrița australiană Ruby Rose, cunoscută din serialul ”Orange is the New Black”, este una dintre cele mai periculoase vedete din SUA.

Motivul pentru care a primit această „distincție” dubioasă este faptul că imaginea ei este pasibilă să conducă utilizatorii de internet pe website-uri care conțin viruși periculoși pentru computere.

Citește și: Ruby Rose, criticata de fani pentru ca slabit foarte mult. Cum arata acum vedeta

Conform rezultatului unei anchete realizate de o firmă de securitate cibernetică, Ruby este celebritatea cu cele mai multe șanse să trimită utilizatorii de internet pe site-uri dăunătoare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruby Rose (@rubyrose) on

Folosind căutările pe Google, Bing și Yahoo, compania a întocmit o listă a ”celor mai periculoase” celebrități, în fruntea cărora se află Ruby Rose. Scopul acestei liste este de a sublinia pericolul accesării unor link-uri suspicioase.

În lumea noastră hiperconectată, este important pentru consumatori să gândească înainte de a da click pentru a fi siguri că accesează un conținut digital sigur și se protejează de amenințările cibernetice care ar putea fi utilizate pentru a le infecta computerelor, telefoanele mobile sau tabletele ori să le fure identitatea”, a declarat unul dintre șefii firmei de securitate cibernetică care a întocmit ancheta. ”Așadar, fie că vreți să aflați ce a mai făcut Ruby în ultimul episod din Orange is the New Black sau ce anume a purtat Kristin Cavallari la cea mai recentă gală de decernare a premiilor, asigurați-vă că veți căuta pe internet link-uri sigure”.

Ruby Rose este model, fost VJ MTV și, de curând, a stârnit interesul fanilor, fiind desemnată să interpreteze rolul Batwoman.


Pe lista celor mai periculoase vedete din SUA s-au mai clasat:

2. Kristin Cavallari 

3 Marion Cotillard

4 Lynda Carter (cea care a interpretat prima rolul Wonder Woman)

5 Rose Byrne

6 Debra Messing

7 Kourtney Kardashian 

8 Amber Heard

9 Kelly Ripa

10 Brad William Henke

Foto; Getty, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni