Adela Popescu, dezvăluiri din Republica Dominicană

Adela Popescu s-a întors din Republica Dominicană cu multe experiențe demne de povestit, cu un zâmbet larg pe buze și cu o energie extrem de pozitivă! 

Adela Popescu a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit mai multe experiențe din Republica Dominicană. Deși frumoasa prezentatoare a menționat faptul că „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a reprezentat unul dintre cele mai grele proiecte în care a fost implicată, poveștile cu care s-a întors din junglă sunt extraordinare!

După ce a enunțat mai multe lucruri interesante trăite în Republica Dominicană, Adela Popescu a povestit unul dintre cele mai dificile momente petrecute acolo: Uraganul Fiona.

„Cu două zile înainte, cei din producție ne-au spus să ne umplem frigiderul pentru că în Costarica este un uragan care ar putea să nu ne ocolească. Am sperat până în ultima clipă că nu va ajunge la noi, dar a ajuns cu o violență ieșită din comun. Radu mi-a spus că e același vuiet pe care îl auzi și la cutremur. Nici el nu a crezut. Pe la prânz, el nu avea nicio problemă, a fost împreună cu Andreea (soția lui Cabral) la cumpărături, dar nu credea, a luat două borcane de măsline. Pe la 2-3 după-amiaza eram la un restaurant și ne-au dat afară, dar al meu mânca tacticos peștele. După ce am ajuns acasă, el alerga.. Pe la 10, Radu vine lângă mine și îmi spune că este rău de tot. Cea mai tare a fost replica Andreei: „Să nu te duci la alergat că te faci parașutist!” ”, a spus Adela.

VEZI MATERIALUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni