Adi Nartea, rol într-o piesă de teatru. Unde îl vor putea vedea fanii

02 Noiembrie 2022, 16:41


	Adi Nartea, rol într-o piesă de teatru. Unde îl vor putea vedea fanii
Citeste mai mult despre: Adi Nartea, actor, comedie, La Maruta, teatru,
Autor: Diana Oprea

Invitat în emisiunea La Măruță, Adi Nartea a dat mai multe detalii despre noul proiect în care este implicat. Actorul spune că a acceptat propunerea de a juca într-o piesă de teatru. 

E un challenge pentru mine. Eu nu am mai făcut teatru decât la Școala Populară de Arte, foarte puțin. În rest, am făcut numai film. S-ar putea să fie și la Național. E o trupă independentă. Regizor este Alexandru Nagy, cel  care a jucat rolul Savantului în serialul „Vlad”. Este o comedie, să sperăm că o să iasă ceva drăguț. Deocamdată, din repetiții, este ceva foarte fain”, a spus actorul. 

Adi Nartea a dat un interviu ca să-și poată cumpăra un câine din Olanda 

Adi Nartea a vorbit și despre familia lui. Actorul a cumpărat pentru fetițele lui un cățel dintr-o rasă deosebită. 

„Brioșă a murit anul trecut. Era fratele meu, dar nu-l mai am, s-a dus. A avut o tumoare inoperabilă, era complicat. M-a așteptat (...)

„După un an de doliu, practic, am fost în Olanda după…Millie o cheamă. Se numește Labradoodle. E un câine care e o încrucișare între Labrador și Poodle. Are caracter de Labrador și trăsături de Poodle, în sensul că nu lasă păr. Pe noi asta ne interesa”, a explicat actorul.

Adi Nartea a menționat că a trebuit să dea un interviu înainte de a cumpărat câinele, iar prețul nu a fost mic.

„Canisa aia nu te lasă să-ți alegi câinele. Ai dreptul să spui doar ce culoare, după care tu trimiți poze de familie, ai un interviu și canisa îți spune: ‘Tu meriți acest câine, nu altul, că altfel nu-l mai iei’. A fost un interviu, m-a întrebat despre fete.

O interesează temperamentul, că să vadă. Cățeii sunt testați, ei în momentul în care vine o familie stabilesc tipologia”, a dezvăluit actorul.


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos


Sursă foto: Instagram/ adinartea
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies