• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre băiatul logodnicului său: „A simțit nevoia să aibă o mămică”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri despre băiatul logodnicului său: „A simțit nevoia să aibă o mămică”

Adriana Bahmuțeanu și George Steven trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au planuri mari de viitor. Logodnicul brunetei are un băiețel, în vârstă de 10 ani, care s-a acomodat deja în București. Iată ce spune vedeta despre relația cu cel mic!

George Steven și Adriana Bahmuțeanu formează un cuplu de puțin timp, însă au făcut deja pași importanți împreună. Bărbatul, care a fost stabilit în America mulți ani, s-a mutat la noi în țară pentru a fi cât mai aproape de Adriana. Mărturisește, însă, că se va întoarce în America pentru treburile administrative: „Nu simt că am renunțat la nimic”, a dezvăluit partenerul vedetei în cadrul emisiunii „La Măruță”.

George Steven, despre momentul în care a cunoscut-o pe Adriana Bahmuțeanu

George Steven a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de Adriana și că a urmărit-o în câteva live-uri pe care le-a avut pe rețelele de socializare.

„A fost un live în care m-am uitat la Adriana și în care ea spunea că nu mai sunt meșteri în țară și că nu are cine să îi bată un cui în perete. Atunci mi s-a aprins luminița. Mi-a plăcut de ea, am avut chimia instantă”, a mai dezvăluit bărbatul.

Adriana Bahmuțeanu locuiește împreună cu partenerul său, dar și cu băiatul acestuia, înscris deja la școală în țară. George Steven mărturisește că acesta s-a acomodat și că îi place mult în București, dar cel mai important lucru este că se simte bine în noua familie. Adrianei Bahmuțeanu îi spune „mamă”, iar pe vedetă o bucură enorm acest lucru.

„Cred că a simțit nevoia să aibă o mămică și ne înțelegem foarte bine. Dacă George doarme cu el seara, spune „vreau la mami”, dar el nu este gelos pe mine, mă lasă. Facem cu schimbul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii amintite.

Sursă foto: 

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni