• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Bogdan, declarație de dragoste în direct. Cine este și cum arată iubita celebrului actor de comedie

Alex Bogdan, declarație de dragoste în direct. Cine este și cum arată iubita celebrului actor de comedie

Alex Bogdan a fost invitat astăzi în emisiunea La Măruță și a făcut o nouă demonstrație de imitat celebrități. Actorul a vorbit și despre viața sa personală, reușind să-l surprindă pe Cătălin.

Alex Bogdan este unul dintre cei mai în vogă actori din România. Parodia este cartea lui de vizită, iar filmulețele cu el adună mii de vizualizări pe YouTube. Puțini știu cum arată viața lui Alex, de după cortină. 

În emisiunea La Măruță, actorul a vorbit despre iubita lui, Cătălina Mihai, care împărtășește aceeași profesie. Ea a câștigat, în 2020, Premiul Tânără Speranță ( la Gopo), pentru rolul principal din filmul HEIDI. Cei doi sunt împreună de doi ani și se gândesc la căsătorie. (vezi galeria foto)

Alex a vorbit foarte deschis despre sentimentele lui și i-a făcut o declarație de dragoste în direct. „O iubesc de mor”, a mărturisit el, spre admirația prezentatorului. 
 

”Zeu ești, jos pălăria!”, l-a felicitat Cătălin Măruță 

”Când am văzut-o prima oară, am rămas trăsnit. Probabil o femeie vede asta, când un bărbat este copleșit. Când te plesnește iubirea, ce actor... ești fără niciun fel de instrument de apărare...Niciun atu. Și eu oricum nu prea pot să mă prefac în viață. Adică sunt talentat în zona asta: facem glume...dar în viață sunt un om foarte adevărat, nu am folosit actoria în plan personal”, a mai spus el. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni