Alex Bogdan, despre cele mai grele momente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan, despre cele mai grele momente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Alex Bogdan a fost unul dintre concurenții pe care oamenii de acasă i-au apreciat datorită sincerității de care a dat dovadă pe parcursul episoadelor. Deși toată lumea se aștepta să ajungă în finală, actorul de comedie a preferat să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și să se întoarcă acasă.

 

Competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” reușește să testeze limitele concurenților și să îi facă pe aceștia să depășească orice teamă. Vedetele s-au confruntat pe parcursul concursului cu tot felul de probe și de situații dificile. Unii dintre ei au strâns din dinți și au trecut mai departe, iar pe alții tensiunea show-ului i-a adus la capătul puterilor.

Alex Bogdan se numără printre acei concurenți care au preferat să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Celebra replică nu a fost rostită în cadrul unei probe, ci într-un moment neașteptat. După ce s-a confruntat cu crize grave de anxietate, actorul a ales să părăsească competiția.

„Am avut stări de anxietate foarte intense, m-am simțit singur de multe ori și incapabil să trec peste momentele dificile, până în punctul în care simțeam uneori că rămân fără aer”, a spus concurentul pentru VIVA!.

Pentru astfel de momente, în care panica și anxietatea ajung adevărate probleme atât pentru celebrități, cât și pentru telespectatori, Extravalerianic este remediul care vine în ajutor. Acesta este opțiunea eficientă pentru acele clipe în care ai nevoie de încredere în propriile forțe. Mai mult, el acționează rapid, în doar 5 minute, prin administrarea sublinguală a unei capsule moi.

Extravalerianic este opțiunea eficientă pentru controlul atacurilor de panică și emoțiilor puternice. Având compoziție naturală, cu efect rapid, te ajută să îți recapeți echilibrul interior și îți conferă o senzație de ușurare și de bine.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni