Alex Bogdan, despre discuțiile cu Giani Kiriță de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am plecat din cauza lui”

05 Octombrie 2022, 17:40

Citeste mai mult despre: alex bogdan, Giani Kirita,

Alex Bogdan a rezistat în jungla din Republica Dominicană trei săptămâni, timp în care a reușit să își depășească fricile și limitele. Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, actorul a dezvăluit câteva detalii din culisele show-ului fenomen de la PROTV.

Alex Bogdan mărturisește că pe parcursul celor trei săptămâni de emisiune a reușit să scape de anumite frici, însă problema cea mai mare pare să fi fost chiar în centrul taberei din junglă. Pe Giani Kiriță l-a invitat în direct la o discuție, asta pentru că din cauza lui ar fi părăsit, de fapt, emisiunea.

„Deci tarantulele, șerpii, crabii, șobolanii, toate animalele nu o să muște din tine. Cei mai periculoși care vor să muște din tine sunt colegii din tabără. Șerpii, hienele, Giani Kiriță! Eu dacă mă văd cu Giani Kiriță pe stradă în București o să iasă foarte rău. Ascultați la mine! Vorbesc foarte serios! Dacă trece pe lângă mine în București ar face bine să treacă de partea cealaltă.

Când o să iasă din junglă, sună-l și spune-i că Alex Bogdan îl cheamă la Măruță să avem o discuție pe care nu am apucat să o avem acolo pentru că am plecat din cauza lui”, a marturisit Alex Bogdan în platoul emisiunii „La Măruță”

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies