• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Bogdan, despre discuțiile cu Giani Kiriță de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am plecat din cauza lui”

Alex Bogdan, despre discuțiile cu Giani Kiriță de la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Am plecat din cauza lui”

Alex Bogdan a rezistat în jungla din Republica Dominicană trei săptămâni, timp în care a reușit să își depășească fricile și limitele. Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, actorul a dezvăluit câteva detalii din culisele show-ului fenomen de la PROTV.

Alex Bogdan mărturisește că pe parcursul celor trei săptămâni de emisiune a reușit să scape de anumite frici, însă problema cea mai mare pare să fi fost chiar în centrul taberei din junglă. Pe Giani Kiriță l-a invitat în direct la o discuție, asta pentru că din cauza lui ar fi părăsit, de fapt, emisiunea.

„Deci tarantulele, șerpii, crabii, șobolanii, toate animalele nu o să muște din tine. Cei mai periculoși care vor să muște din tine sunt colegii din tabără. Șerpii, hienele, Giani Kiriță! Eu dacă mă văd cu Giani Kiriță pe stradă în București o să iasă foarte rău. Ascultați la mine! Vorbesc foarte serios! Dacă trece pe lângă mine în București ar face bine să treacă de partea cealaltă.

Când o să iasă din junglă, sună-l și spune-i că Alex Bogdan îl cheamă la Măruță să avem o discuție pe care nu am apucat să o avem acolo pentru că am plecat din cauza lui”, a marturisit Alex Bogdan în platoul emisiunii „La Măruță”

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni