• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Delea, Zanni și Oana Ciocan, dezvăluiri din culisele Survivor: "Am ajuns acolo și m-am îndrăgostit de toți"

Alex Delea, Zanni și Oana Ciocan, dezvăluiri din culisele Survivor: "Am ajuns acolo și m-am îndrăgostit de toți"

Întorși din Republica Dominicană, Alex Delea, Zanni și Oana Ciocan au vorbit cu Cristi Mitrea și Cătălin Măruță despre experiența lor.

Arși de soares, cu lovituri pe corp, foștii concurenți Survivor au mărturisit că săptămână petrecută la Survivor nu a fost una ușoară. Primul care a vorbit a fost Zanni, acesta recunoscând că a rămas plăcut surprinși de concurenții din tabăra Faimoșilor:

"Oamenii nu sunt aceeași în fața camerelor, eu până să ajung acolo am zis sunt nașpa toți, nu cred că am de unul care să-mi placă. Îmi plăcea de Războinici. Am ajuns acolo și m-am îndrăgostit de toți, li se vede dulceața, dacă vorbești cu ei în spatele camerelor. Și le-am zis, băi vouă nu vi se vede dulceața, nu sunteți naturali la camera, vă inhiba camera și este o chestie inconștienta. Și am zis daca ați putea trece peste treaba asta, să fiți lejeri (...). Când am stat cu ei mi-era drag de toți", a spus Zanni.

La fel de pozitiv a fost și Alex Delea, care a dezvăluit că s-a simțit bine în echipa Faimoșilor:

"Eu i-am găsit bine, cum a spus Zanni, el e cu judecata eu sunt mai mult cu fericirea și armonia. I-am găsit bine, dar i-am lăsat și mai bine. I-am lăsat cu imn, au cântat, țipă, urlă, sunt bucuroși, sunt fericiți", a spus și Alex Delea.M-am simțit foarte bine, am simțit primirea aia așa cum trebuie

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni