• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alina Pușcău a dezvăluit, în exclusivitate, că anul acesta se căsătorește

Alina Pușcău a dezvăluit, în exclusivitate, că anul acesta se căsătorește

Alina Pușcău a dezvăluit, în exclusivitate, că anul acesta se căsătorește

Este una dintre cele mai cunoscute românce din lume, este o prezență care face furori atunci când intră într-o încăpere... și este una dintre concurentele care au scris istoria sezonului 5 Ferma. Orășeni vs Săteni: fosta bandită, Alina Pușcău a fost invitată astăzi pe canapeaua lui Cătălin Măruță. 

În urmă cu doar câteva minute, în cadrul emisiunii La Măruță, Alina a declarat, spre surprinderea tuturor celor care o urmăreau, că în 2021 se va mărită! Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, acesta a declarat: ”Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

Surprins, Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție și care i-a furat inima, dar aceasta a ales să păstreze enigma: ”Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret”! Totodată, a recunoscut că aceasta nu a fost prima cerere în căsătorie de până la acest moment: ”Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.” 

Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”, au mai fost câteva indicii oferite de fotomodelul internațional. Chiar dacă nu a reușit să afle numele viitorului soț, Cătălin Măruță s-a asigurat că Alina a promis că va reveni în emisiune când va fi momentul potrivit și a primit și invitație la ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai frumoase nunți internaționale ale anului 2021. 

Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru cele mai interesante și de actualitate informații din lumea mondenă din România! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni