Amintiri din tinerețe și surprize pentru Domnu' Dan! Ce i-a pregătit Cătălin Măruță

07 Septembrie 2022, 16:26

Citeste mai mult despre: domnu dan, Catalin Maruta, Daniel Pavel,
Autor: Lorena Martin

Daniel Pavel, cunoscut de publicul larg pentru rolul său de prezentator al emisiunii Survivor România, a fost prezent în platoul lui Cătălin Măruță alături de frumoasa lui iubită. Acesta a avut parte de o mulțime de surprize din partea simpaticului prezentator!

Daniel Pavel, sau cum îi spune toată lumea „Domnu' Dan”, a avut parte de o mulțime de momente plăcute în cadrul emisiunii „La Măruță”. El a venit acompaniat de frumoasa lui iubită, care i-a zâmbit pe tot parcursul transmisiunii în direct. Deoarece se apropie ziua lui de naștere, Cătălin Măruță i-a pregătit mai multe surprize.

Înainte ca Daniel Pavel să se bucuure de surprizele pregătite de moderator, el cu Ana Maria Pop au vorbit despre începuturile relației. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, chiar de ziua prezentatorului, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Ne-am întâlnit la petrecerea VIVA!. Nu voiam să merg acolo, nu eram într-o formă psiho-emoțională să intru în ring, că este un ring social acolo. Din cerc în cerc de prieteni ne-am adunat cei mai apropiați. Eu, fană Survivor i-am transmis aprecierea mea pentru că mi-a plăcut foarte mult ce era acolo. O lună-două am vorbit ca prieteni, apoi a izbucnit ceva. Deși când izbucnește focul repede, pare de paie, dar al nostru a fost de tabără”, au declarat cei doi.

VEZI MAI MULTE DETALII ȘI SURPRIZELE PENTRU PREZENTATORUL SURVIVOR ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies