• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ana Baniciu și Mircea Baniciu au lansat piesa „Copilul”. Mărturii emoționante în emisiunea „La Măruță”

Ana Baniciu și Mircea Baniciu au lansat piesa „Copilul”. Mărturii emoționante în emisiunea „La Măruță”

Ana Baniciu și tatăl ei, artistul Mircea Baniciu, au cântat în premieră, în emisiunea „La Măruță”, piesa „Copilul”. 

Ana Baniciu și tatăl său, Mircea Baniciu, colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi o piesă sensibilă cu un mesaj deosebit: „Copilul”. Cei doi au mai împărțit scena în trecut, însă aceasta este prima lor piesă lansată împreună. Nu este un secret faptul că cei doi artiști au o relație deosebită, în care respectul și dragostea sunt ingredientele principale, iar aceste sentimente te fac să simți intensitatea fiecărui vers. Cu muzica și textul compuse de către Ana Baniciu și Andrei Tostogan, „Copilul” te va purta într-o călătorie a nostalgiei, a serilor petrecute alături de cei dragi, în locul în care grijile nu aveau ce căuta.

„După mai bine de 20 de ani în care am fost întrebată cu fiecare ocazie «pe când o piesă cu tatăl tău?», am scris și această melodie alături de Andrei Tostogan! Îmi doresc din suflet să ajungă la cât mai mulți copii și părinți și să se bucure de cântecul acesta! E sinceritate pură!", spune Ana Baniciu.

Anul trecut, mama Anei Baniciu a decedat, din cauza unor probleme de sănătate. Fosta soție a lui Mircea Baniciu și-a dorit ca fiica lor să ajungă cântăreață. „Dacă e aici și vede...și sper asta, cred că s-ar bucura foarte mult. A fost visul ei ca noi doi să facem o piesă împreună și uite că s-a întâmplat”, a spus Ana, cu emoție în glas, în emisiunea „La Măruță”. 
 
Mircea Baniciu a menționat că, mul timp, nu a fost de acord ca Ana să devină artistă. „Pentru că viața asta nu e ușoară. Eu am trecut prin clipe de senzația și altele groaznice în parcursul meu. Mi-am dorit să facă o facultate, pe care de altfel a și făcut-o, dar să fie acasă, nu pe drumuri tot timpul”, a explicat artistul. 

Renumitul artist de muzică folk și rock, Mircea Baniciu, membru fondator al trupei Pasărea Colibri și vocea din perioada de aur a trupei Phoenix, are o carieră impresionantă, iar de-a lungul timpului a cucerit publicul cu evergreen-uri precum „Vara la țară", „Ceasornicarul", dar și „Pisica neagră", „Andrii Popa", „Dacă ai ghici" și „Tristeți provinciale", făcându-se remarcat atât în țară, cât și în străinătate. 


Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni