Ana Maria Mărgean, declarații exclusive La Măruță!

Ana Maria Mărgean este tânăra care a impresionat publicul și jurații în 2021, atunci când a participat și a câștigat emisiunea Românii au Talent. Ulterior, ea a fost contactată de „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde a primit votul publicului pentru a participa în marea finală. Acum, ea a venit în platoul emisiunii „La Măruță” și a oferit mai multe declarații referitoare la experiența ei în SUA!

La „America’s Got Talent: All-Stars” 2023, în fiecare săptămână sunt prezentate 10 acte artistice, dar numai unul singur este ales pentru marea finală. Fanii emisiunii își votează favoritul, care se va lupta pentru trofeul de câștigător și titlul AllStars. De asemenea, juriul și prezentatorul: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum, Terry Crews pot oferi câte un Golden Buzz, care îi trimite pe concurenți direct în finală. Astfel, dintr-un total de 60 de concurenți, sosiți din întreaga lume, în marea finală vor participa doar 11.

Printre acești 11 concurenți se numără și Ana Maria Mărgean care a reușit să cucerească atât jurații, cât și publicul. Fetița ventriloc și-a asigurat locul în marea finală a concursului din America, iar atunci când și-a auzit numele pe scenă a izbucnit în lacrimi.

 Acum, ea a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a povestit cum a început să practice ventrilogia în perioada pandemiei și cum a ajuns pe scena Românii au Talent în 2021. Mai mult decât atât, ea a punctat faptul că experiența 
 „America’s Got Talent: All-Stars” 2023 a fost una extrem de frumoasă, despre care nu are decât cuvinte de laudă:

„Totul a fost foarte frumos acolo și concursul a fost foarte frumos, echipa foarte profesională, mi-a plăcut foarte mult. Am avut emoții și urmărindu-mi prestația mi-a plăcut. Chiar cred că mi-a ieșit bine și trecând mai departe, cumva mi-a confirmat că momentul a fost cum a trebuit”, a spus ea.



Ea a adăugat și faptul că păpușa pe care a folosit-o în timpul numărului este cea mai nouă din colecția sa și a fost confecționată de mama ei.

„Bineînțeles că am avut emoții, dar emoțiile mele sunt mereu constructive și m-au ajutat. Waldo (câinele-păpușă cu care Ana Maria s-a prezentat la „America’s Got Talent: All-Stars” 2023) este cel mai nou prieten al meu, unul dintre cei mai noi. Mama mea l-a făcut. Mie îmi plac foarte mult cățeii, am și un cățel acasă primit cu ocazia Românii au Talent.”, a spus ea.

Ana Maria Mărgean a avut parte și de o surpriză în cadrul emisiunii „La Măruță”, magicianul Iosefini oferindu-i cadou o păpușă pe care el o primise cadou de la tatăl lui în urmă cu mulți ani.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni