• Emisiuni
  • La Măruță
  • Analia Selis, despre viața după un divorț dureros: "Nu am vrut să știu nimic de el"

Analia Selis, despre viața după un divorț dureros: "Nu am vrut să știu nimic de el"

Analia Selis a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă. Artista a vorbit cu drag despre proiectele profesionale, dar și despre un moment dificil prin care a trecut în urmă cu doi ani: divorțul de bărbatul cu care forma un cuplu de aproape 20 de ani.

Analia Selis și violoncelistul Răzvan Suma au fost împreună 20 de ani și sunt părinții a doi copii, în vârstă de 9, respectiv 10 ani. Din păcate, povestea lor de dragoste a ajuns la final în 2019, iar artista s-a confruntat cu stări emoționale dificile.

Cântăreața a povestit că separarea de Răzvan a făcut-o să se simtă, pentru prima dată, străină în România. Pe de altă parte, Anais este convinsă că timpul vindecă orice rană și se concentrează asupra creșterii copiilor și carierei. 

"Nu voiam să mai comunic cu nimeni, doar cu prietenii apropiați pe care i-am rugat să-mi dea puțin spațiu. A fost singurul mod în care am putut să mi-l smulg din viața mea. Nu am vrut să știu nimic de el", a povestit Analia.

"Am venit oarbă, super îndrăgostită și așa am și fost mulți, mulți, mulți mulți ani și a fost neașteptat. N-a fost o despărțire care am crezut că se va întâmpla și-atunci a fost foarte greu. Mă vedeam aici și pentru prima oară am simțit că sunt într-o țară străină. (…) România este țara mea, doar că a fost șocul despărțirii. Viața mea este aici, copiii sunt aici, eu am cetățenie", a dezvăluit artista. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni