Anamaria Prodan, primele reacții la procesul de divorț de astăzi

04 Aprilie 2022, 16:55

Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan, La Maruta, vedete,
Autor: Diana Oprea

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit luni, 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, unde a avut loc a doua înfăţişare în procesul de divorţ. Impresara a venit împreună cu Bebe, fiul ei şi al lui Laurenţiu Reghecampf, şi Sara, fiica din căsnicia anterioară, cu Tibi Dumitrescu.

Reporterul emisiunii La Măruță a fost prezent la Buftea, unde a aflat mai multe detalii chiar de la impresară și de la fiica ei. 

„El este ca și tatăl meu. El ar trebui să vină la noi. Noi suntem copiii lui, noi ar trebui să fim viața lui, dar acum se pare că nu suntem (...) Sunt în România, nu a încercat să vină să mă vadă încă”, a spus Sara. 

„Noi îl cunoaștem foarte bine, el este într-un hău, într-o gaură foarte adâncă. El își va da seama despre toate lucrurile astea. Toată lumea ne spune că este foarte târziu. Toți prietenii ne spun: Ana, vezi că o să vină la un moment dat. Noi știm că o să vină. Noi știm că o să i se facă dor. N-are cum să nu iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu-l iubim. L-am iubit dumnezeiește pe el. El a fost soarele familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, asta nu o să înțelegem noi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan. 
 
„El este acum prins în chestia asta. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei. Acum le vede. Noi suntem siderați, supărați. Și copilul. Are 14 ani Bebe, nu mai e bebe. Când vine toată lumea și spune: Ia uite, poze cu amanta tatălui, ia uite file din dosare de prostituție, nu ți-e tocmai bine”, a adăugat impresara. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies