Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria frumoasei actrițe

31 August 2022, 16:36

Citeste mai mult despre: Anca Dumitra, inel de logodna,

Actrița din „Las Fierbinți” își sărbătorește astăzi ziua de naștere. În cadrul unui apel video realizat în platoul emisiunii „La Măruță”, Anca Dumitra și-a etalat inelul de logodnă. Iată primele ei declarații despre cererea în căsătorie!

Anca Dumitra, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din showbiz-ul autohton, împlinește astăzi 35 de ani, ocazie pentru care a intrat într-un apel video în emisiunea „La Măruță”. Vedeta este foarte fericită, mai ales pentru faptul că și anul acesta fanii i-au transmis nenumărate mesaje de bine și gânduri bune.

„Mă bucur că sunteți prezenți alături de mine în fiecare an și vă mulțumesc tare mult.

Sunt trează de la 5:00, nu mă plâng nicio secundă pentru că am fost la filmare și ador ceea ce fac. Îmi place și dacă am filmări de noapte, de zi și de ziua mea de naștere. N-am nicio problemă.

Am vorbit cu părinții și în ultimii ani aveam obiceiul ăsta frumos de a-i surprinde bătându-le la ușă, însă de data asta chiar nu s-a putut. Ei au sperat până în ultima secundă că îi păcălesc cumva că am treabă și că o să ajung în Craiova, dar n-am ajuns”, a povestit actrița din „Las Fierbinți”.

Printre altele, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac, Manfred Spendier: „Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies