• Emisiuni
  • La Măruță
  • Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria frumoasei actrițe

Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie! Cum arată bijuteria frumoasei actrițe

Actrița din „Las Fierbinți” își sărbătorește astăzi ziua de naștere. În cadrul unui apel video realizat în platoul emisiunii „La Măruță”, Anca Dumitra și-a etalat inelul de logodnă. Iată primele ei declarații despre cererea în căsătorie!

Anca Dumitra, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din showbiz-ul autohton, împlinește astăzi 35 de ani, ocazie pentru care a intrat într-un apel video în emisiunea „La Măruță”. Vedeta este foarte fericită, mai ales pentru faptul că și anul acesta fanii i-au transmis nenumărate mesaje de bine și gânduri bune.

„Mă bucur că sunteți prezenți alături de mine în fiecare an și vă mulțumesc tare mult.

Sunt trează de la 5:00, nu mă plâng nicio secundă pentru că am fost la filmare și ador ceea ce fac. Îmi place și dacă am filmări de noapte, de zi și de ziua mea de naștere. N-am nicio problemă.

Am vorbit cu părinții și în ultimii ani aveam obiceiul ăsta frumos de a-i surprinde bătându-le la ușă, însă de data asta chiar nu s-a putut. Ei au sperat până în ultima secundă că îi păcălesc cumva că am treabă și că o să ajung în Craiova, dar n-am ajuns”, a povestit actrița din „Las Fierbinți”.

Printre altele, Anca Dumitra a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de iubitul austriac, Manfred Spendier: „Dacă inelul stă pe degetul care trebuie, tu ce zici?”

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni