• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anda Adam, detalii despre relațiile cu colegii din competiția Ferma. Orășeni vb săteni: Am muncit cât toate fetele la un loc

Anda Adam, detalii despre relațiile cu colegii din competiția Ferma. Orășeni vb săteni: Am muncit cât toate fetele la un loc

După aproape două luni petrecute în pădure, Anda Adam a fost eliminată din competiția ”Ferma. Orășeni vs săteni. Fiind invitată în emisiunea Vorbește lumea, ea a povestit despre ce i s-a părut mai greu, dar și despre concurenții rămași.

Inițial, Anda Adam a ținut să menționeze de ce a acceptat să participe la acest concurs.”Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, spune cântăreața.

Anda consideră că a făcut față cu brio provocărilor: ”Am muncit cât toate fetele la un loc și colegii mei pot confirma.”

Vedeta a mai spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de fiica ei: ”Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (...)Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”

Anda a mai vorbit despre colegii ei din Fermă, spunând cine a enervat-o mai mult și cu cine s-a înțeles cel mai bine.

Spre exemplu, Anda a spus că este prietenă de familie cu frații Stoica: ”Suntem și prieteni, ne petrecem sărbători cu copiii împreună și clar că avem așa o legătură sufletească.”

Urmărește materialul video de mai sus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni