• PRO TV
  • Andra, Antonia, Bianca Dragusanu, Ruby si alte vedete sexy din Romania, cu ochelari de tocilar. Cui ii sta cel mai bine? FOTO

Andra, Antonia, Bianca Dragusanu, Ruby si alte vedete sexy din Romania, cu ochelari de tocilar. Cui ii sta cel mai bine? FOTO

Andra, Antonia, Bianca Dragusanu, Ruby si alte vedete sexy din Romania, cu ochelari de tocilar. Cui ii sta cel mai bine? FOTO

Fie ca o fac din motive medicale sau pur si simplu pentru a fi trendy, vedetele din Romania poarta in numar tot mai mare ocelari de vedere cu rame supradimensionate.

Antonia este una dintre vedetele autohtone cele mai devotate trendului ochelarilor cu rame mari.

Jennifer Lopez, aparitie neinspirata intr-o pereche de pantaloni extrem de scurti! Vezi cum arata picioarele ei acum - FOTO

In afara unui cadru in care poarta o pereche de ochelari de vedere cu rame ovale si are o atitudine de profesoara severa, Antonia a mai postat pe contul ei de Facebook numeroase imagini in care poarta ochelari din autocarul cu care calatoreste intre concerte, semn ca este posibi ca in cazul ei sa fie vorba, intr-adevar, de o problema de vedere.

Andra a postat si ea la un moment dat pe contul ei de Facebook o imagine neobisnuita pentru fani. Cantareata a pozat in bucatarie, intr-un sort rosu care i-a lasat la vedere decolteul extrem de sexy si cu boneta de bucatar pe cap. Elementul-surpriza al imaginii a fost o pereche de ochelari de vedere, care i se potrivesc foarte bine cu forma fetei.

O prezenta neasteptata pe lista vedetelor ochelariste este Bianca Dragusanu.

Aceasta s-a fotografiat purtand o pereche de ochelari cu rame de tip cat-eye. "Clar nu voi purta ochelari de vedere nici daca ma bate doctorul :)) Voi ce spuneti? Da ori ba?", a scris Bianca Dragusanu pe Facebook.

O alta bomba sexy pe care nu ne-am fi inchipuit-o prea curand purtand ochelari este Roxana Ionescu. "Mama Natura" a pozat cu o pereche de ochelari de tocilar pe nas, dar privirile tuturor au ramas atintite in continuare pe decolteul ei generos.

Nonconformista Ruby a intrat si ea in trend si si-a achizitionat o pereche de ochelari cu rame groase, negre. In cazul ei, alaturarea cu piercing-ul din nas da ochelarilor un aer rebel.

Adela Popescu a probat si ea o pereche de ochelari de vedere cu rame supradimensionate, de tip cateye, pentru a filma un episod din "Pariu cu viata". Fanii actritei s-au declarat incantati de look-ul ei si i-au spus ca ii poate purta si in viata reala, pentru ca ii dau un aer rafinat.

Corina Caragea a postat si ea o imagine pe Facebook in care poarta o pereche de ochelari de tocilar. Si in cazul ei admiratorii au fost de acord ca look-ul geek-chic o prinde foarte bine.

Ana Lesko si Andreea Marin sunt alte doua vedete pe care ochelarii le avantajeaza. Ambele arata sexy-smart cu accesoriul la mare cautare printre hipsteri si vedete.

Mereu in pas cu moda, Andreea Banica si-a cumparat si ea o pereche de ochelari cu rame supradimensionate, cu care s-a afisat destul de des pe Facebook.


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni