• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, despre trauma care a urmărit-o ani întregi: "Pentru mine era tot"

Andra Marinescu, arhitect Visuri la cheie, despre trauma care a urmărit-o ani întregi: "Pentru mine era tot"

Andra Marinescu este unul dintre arhitecții emisiunii Visuri la cheie și contribuie la transformarea în realitate a celor mai mari dorințe avute de către cei mai puțin norocoși. Deși sfera profesională îi aduce satisfacții și bucurie, de-a lungul timpului a trecut prin încercări grele din punct de vedere personal. 

Invitată în platoul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, Andra Marinescu a vorbit cu emoție despre faptul că s-a identificat puternic cu unul dintre cazurile întâlnite în cadrul emisiunii Visuri la cheie.

Atât fata întâlnită, cât și arhitecta și-au pierdut tatăl la vârsta de douăzeci și ceva de ani. Andra a mărturisit că legătura pe care a avut-o cu tatăl ei a fost una cu totul specială și că, deși acesta s-a stins în anul 2011, chiar și în ziua de astăzi resimte o durere emoțională. 

"Mi-au trebuit cinci ani ca să conștientizez. E ok. Sunt singură, eu cu mine, nu mai este tata, stâlpul meu, prietenul meu, fratele meu. Pentru mine era tot. Dacă îl vedeam pe el știam că totul se va rezolva, va fi bine...E adevărat, o am pe mama, mă sprijină, dar cum era tata nu cred că va mai fi nimeni niciodată", a povestit Andra.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni