• PRO TV
  • Andreea Bălan a lansat un nou clip alături de Petrișor Ruge: "Mi-a fost foarte dor de scenă și să cânt"

Andreea Bălan a lansat un nou clip alături de Petrișor Ruge: "Mi-a fost foarte dor de scenă și să cânt"

Andreea Bălan a lansat un nou clip alături de Petrișor Ruge: "Mi-a fost foarte dor de scenă și să cânt"

Andreea Bălan lansează un nou single, de dată această, alături de partenerul sau de scenă, Petrișor Ruge.

Piesa „Paradis” are un sound fresh și un refren super catchy și este însoțită de o poveste vizuală, cu un concept creat chiar de către Andreea Bălan, în regia lui Ionuț Trandafir, în care frumoasa artista arată spectaculos.

 „Sunt foarte fericită să lansez #Paradis deoarece exprimă ceea ce trăiesc în prezent împreună cu familia mea, dar și senzația pe care o am atunci când sunt în față a mii de oameni. Mi-a fost foarte dor de scenă, să cant și să dansez și abia aștept să mă intanesc cu fanii din toată țară”, mărturisește Andreea Bălan. 

 „Dansez cu Andreea de 12 ani și suntem deja că o familie. Împreună am creat show-uri wow și momente memorabile. Mă bucur că de dată această, Andreea a ales să cânte împreună cu mine. Sunt onorat și mândru de această nouă ipostază”, adaugă Petrișor. 

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan lansează show-ul „Paradis” - un concept inedit, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Alături de band-ul sau, dansatoare și Petrișor, show-ul susținut de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, cea mai notabilă fiind “Uită-mă”, care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni