• PRO TV
  • Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România!

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România!

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România!

Știrile PRO TV vor transmite în programele de știri cele mai importante momente ale vizitei în România a Sanctității Sale Papa Francisc.

Pe parcursul celor trei zile ale călătoriei, începând cu 31 mai, echipa de jurnaliști Știrile PRO TV va urmări traseul Suveranului Pontif, va transmite imagini în direct de la întâlnirile acestuia cu autoritățile statului, dar și prezența la slujba pe care o va oficia la Catedrala Sfântul Iosif. Cristian Leonte și Alex Dima vor fi gazdele unor ediții speciale Știrile PRO TV.

Andreea Esca va fi printre puținii jurnaliști români selectați să-l însoțească pe Sfântul Părinte în avionul papal spre țara noastră, dar și înapoi către Roma. „Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca despre întâlnirea cu Papa Francisc. 

Momentele importante ale vizitei Papei vor fi transmise live pe parcursul celor trei zile în ediții speciale Știrile PRO TV de la ora 13:00, 17:00 și 19:00, dar și pe www.stirileprotv.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni