Andreea Esca și tatăl ei, interviu de 10 din locul copilăriei. Ce job și-ar fi dorit Dumitru Esca pentru fiica sa

18 Mai 2021, 17:20

Autor: Alina Popa

Andreea Esca și tatăl ei, Dumitru Esca, au oferit un interviu în exclusivitate pentru emisiunea La Măruță. 

Cei doi au răspuns la întrebări și au depănat amintiri chiar din locul în care vedeta a copilărit. Este vorba despre căsuța bunicului Andreei Esca, situată în Porumbacu de Sus, județul Sibiu. 

Dumitru Esca (82 de ani) a povestit că fiica sa a fost un copil neastâmpărat și că s-a bucurat din plin de vacanțele petrecute la bunici. „Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp”, a povestit Dumitru Esca.

Tatăl știristei PRO TV a mărturisit prin altele că și-ar fi dorit un alt job pentru fiica sa.

La întrebarea “Ce vă doreați să devină ea?”, domnul Titi, așa cum îi spun prietenii, a răspuns: „Ei, Am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE» Și s-a dus!

S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o”.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies