• PRO TV
  • Andreea Ibacka, o graviduță superbă! Cum arată în trimestrul doi de sarcină nevasta lui Cabral

Andreea Ibacka, o graviduță superbă! Cum arată în trimestrul doi de sarcină nevasta lui Cabral

Andreea Ibacka, o graviduță superbă! Cum arată în trimestrul doi de sarcină nevasta lui Cabral

Frumoasa Andreea Ibacka face parte din categoria femeilor care nu se îngrașă nici măcar atunci când sunt însărcinate.  De câteva zile, Andreea și Cabral se bucură de mare și plajă în însorita Grecie. 

Soția lui Cabral își plimbă burtica de gravidă prin Mykonos, iar pozele postate pe Instagram din vacanță i-au adus doar complimente.

În 20 mai, Cabral a anunțat prin intermediul unor fotografii amuzante postate  pe rețelele de socializare, că soția sa este însărcinată. Cuplul este în al nouălea cer de fericire după ce au aflat că fiica lor, Namiko, va mai avea un frățior sau o surioară. 

Deși nu au dezvăluit sexul bebelușului, internauții au început deja să-și dea cu părerea după ce i-au analizat burtica Andreei. 

Nevasta lui Cabral a postat o serie de fotografii din vacanța, printre care și una în costum de baie. Andreea este toată numai un zâmbet și este plină de energie. 

“O să faci un băiețel!”, “Andreea, îți doresc un băiat!”, “Ești o gravidă tare frumușică”, “Ești superbă!”, “Minunată!”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii actriței.

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011 și au o fetiță, pe nume Namiko. Soția prezentatorului de la “Ce spun românii” urmează să nască în toamnă. Andreea Ibacka a declarat într-un interviu pentru TV Satelit că va naște prin cezariană. 

“La sfârșitul lui septembrie sau poate la început de octombrie. Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a adăugat actrița. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni