• PRO TV
  • Andreea Marin imbraca din nou rochia de mireasa - FOTO

Andreea Marin imbraca din nou rochia de mireasa - FOTO

Andreea Marin imbraca din nou rochia de mireasa - FOTO

Andreea Marin a fost prezenta la gala premiilor Media Music Awards, de la Sibiu, unde a uimit pe toata lumea cu tinuta pe care a ales sa o poarte.

Andreea si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie lunga, alba, din dantela, cu un decolteu amplu, care semana perfect cu o rochie de mireasa. Mai mult, vedeta TV a ales sa poarte si o coronita alba, cu perle, si cercei de tip candelabru, facandu-i pe multi sa se intrebe daca "zana" are de facut vreun anunt.

Cu toate acestea, Andreea sustine ca nu va mai imbraca niciodata o rochie de mireasa daca se va mai casatori: "Am imbracat rochia de mireasa o singura data si asa va ramane. Aveam 18 ani atunci", a declarat "zana".

Andreea Marin are o relatie cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk de mai bine de patru luni, iar frumoasa prezentatoare are numai cuvinte de lauda atunci cand vine vorba de iubitul ei.  "Este o relatie cat se poate de serioasa, nu-mi permit sa am o relatie de fatada. Ne intelegem foarte bine si nu exclud casatoria cu Tuncay, mai ales ca eu cred in dragoste si iubire", declara recent Andreea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni