• PRO TV
  • Andreea Marin, acuzata chiar de fostul sot. Declaratia lui Stefan Banica a deranjat-o profund: VIDEO

Andreea Marin, acuzata chiar de fostul sot. Declaratia lui Stefan Banica a deranjat-o profund: VIDEO

Andreea Marin, acuzata chiar de fostul sot. Declaratia lui Stefan Banica a deranjat-o profund: VIDEO

Andreea Marin a confirmat la inceputul saptamanii relatia cu medicul turc Tuncay Ozturk. La scurt timp, insa, cei doi au anuntat pe Facebook ca se despart si raman prieteni, si totusi au plecat impreuna in vacanta... Un fel de "adio, dar raman cu tine".

"El m-a facut bine", a spus ea cu zambetul pe buze. Cu toate acestea, vedeta s-a aratat mahnita de o declaratie a fostului sot:

"Din momentul in care am divortat, fosta mea sotie e libera sa faca tot ce vrea, ca si mine de altfel. Sigur, drumurile in Turcia din ultimii doi ani si pozitia neclara vis-a-vis de presupusa ei relatie a trezit noi speculatii. Potrivit celor aparute in presa rezulta ca relatia dintre ei ar fi din timpul casatoriei noastre, insa nu vreau comentez. Din respect pentru fiica mea, dar si pentru mine, nu vreau sa vorbesc despre asta", a spus Stefan Banica.

"M-a surprins ca Stefan a facut o speculatie pe tema relatiei mele, ca ar fi inceput in timpul casniciei. Si despre el s-au spus multe si eu nu am fost altfel decat alaturi de el. M-a deranjat. Eu sunt un om care a luptat mult pentru casnicia lui, pana la capat", a raspuns Andreea Marin.



"Relatia noastra a inceput acum 2-3 luni, dar mai serioasa este de o luna", a precizat ea.

"Din momentul in care ma vezi la bratul cuiva, cred ca este mai mult decat clar. Daca decid sa ies cu cineva, inseamna ca nu glumesc cu asta", a mai spus Andreea Marin la "Happy Hour".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni