• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Vedeta a slabit considerabil si si-a recapatat silueta de "zana"

Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Vedeta a slabit considerabil si si-a recapatat silueta de "zana"

Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Vedeta a slabit considerabil si si-a recapatat silueta de "zana"

"La Maruta" - de luni pana vineri, de la 17:30 la ProTV.

Dupa ce rautaciosii i-au atras atentia ca silueta ei s-a cam rotunjit, Andreea Marin a luat atitudine si s-a hotarat sa scape de kilogramele in plus intr-un mod sanatos: prin sport si dieta.

Carmen Harra a socat toata Romania cand a spus ca are motive sa afirme ca Petru Mircea a omorat-o pe Madalina Manole. Daca isi mai mentine afirmatiile si ce spun persoanele care au legatura cu aceasta poveste, vedeti maine, "La Maruta", de la 17.30, la ProTV.

Vedeta TV a publicat adeseori imagini de la antrenamentele dificile si a aratat ca nu este usor sa slabesti, dar nici imposibil daca ai vointa. Iar rezultatele se vad deja pe silueta "Zanei", care nu mai are mult pana cand isi va recapata corpul de odinioara.

Dieta Andreei a fost una echilibrata, combinata cu cateva zile de detoxifiere, iar "zana" a marturisit ca principalul ei obiectiv a fost sa-si creeze un stil de viata sanatos, mai degraba decat sa slabeasca.

Andreea Marin a fost unul dintre juratii de la "Vedetele au talent", in emisiunea "La Maruta", unde Rona Hartner, Cabral si Nico au venit sa-si arate talentele ascunse.



Dupa divortul de Stefan Banica Jr., Andreea Marin s-a mutat intr-o noua casa pe care a decorat-o singura, iar imaginile din locuinta sa au fost prezentate in exclusivitate, "La Maruta".

Nu uita ca pe pagina de Facebook LA MARUTA poti castiga o invitatie pentru doua persoane la nunta Bianca Dragusanu - Victor Slav.

Voteaza invitatia care iti place cel mai mult (A sau B) si spune de ce iti doresti sa participi la nunta. Castiga cel mai original comentariu, iar premiul este o invitatie dubla la cea mai asteptata nunta a anului - Bianca + Victor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni