Andreea Tonciu, dezvăluiri incediare despre relațiile anterioare. Ce a declarat despre Giani Kiriță

08 Ianuarie 2021, 17:29

Citeste mai mult despre: celebritati, Andreea Tonciu, La Maruta,
Autor: Diana Oprea

Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Vedeta a preferat mai degrabă să spună adevărul decât să guste din sosurile iuți. 

Așa cum era de așteptat, Andreea a primit întrebări ”picante” legate de viața personală. Spre exemplu, a fost întrebată: Ce bărbați celebri ți-au făcut avansuri de-a lungul timpului și i-ai refuzat?”, iar ea a răspuns fără ezitare: Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță, spre surprinderea prezentatorului. 

Un alt răspuns incendiar l-a vizat și pe unul dintre foștii ei iubiți, fotbalistul Giani Kiriță. Tonciu a rostit numele lui, când a fost întrebată:”Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?” 

”Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari...” (...) ”Mănânci iute pentru asta?”, o întreabă apoi prezentatorul. ”Să iau eu foc, pentru ce? Citește întrebarea, Cătăline!”, a spus Tonciu.

Andreea a oferit și alte răspunsuri interesante. Ea a mărturisit că dacă nu era măritată și nu avea familie, i-ar fi plăcut să-l aibă ca partener pe Ion Țiriac și nu pe Ilie Năstase ( întrebarea o punea să aleagă între cei doi) ”Cred că are firma mai mare...”, a glumit vedeta. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies