• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andreea Tonciu, dezvăluiri incediare despre relațiile anterioare. Ce a declarat despre Giani Kiriță

Andreea Tonciu, dezvăluiri incediare despre relațiile anterioare. Ce a declarat despre Giani Kiriță

Andreea Tonciu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la celebra rubrică a emisiunii ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Vedeta a preferat mai degrabă să spună adevărul decât să guste din sosurile iuți. 

Așa cum era de așteptat, Andreea a primit întrebări ”picante” legate de viața personală. Spre exemplu, a fost întrebată: Ce bărbați celebri ți-au făcut avansuri de-a lungul timpului și i-ai refuzat?”, iar ea a răspuns fără ezitare: Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță, spre surprinderea prezentatorului. 

Un alt răspuns incendiar l-a vizat și pe unul dintre foștii ei iubiți, fotbalistul Giani Kiriță. Tonciu a rostit numele lui, când a fost întrebată:”Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?” 

”Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa mai mari...” (...) ”Mănânci iute pentru asta?”, o întreabă apoi prezentatorul. ”Să iau eu foc, pentru ce? Citește întrebarea, Cătăline!”, a spus Tonciu.

Andreea a oferit și alte răspunsuri interesante. Ea a mărturisit că dacă nu era măritată și nu avea familie, i-ar fi plăcut să-l aibă ca partener pe Ion Țiriac și nu pe Ilie Năstase ( întrebarea o punea să aleagă între cei doi) ”Cred că are firma mai mare...”, a glumit vedeta. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni