• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andrei Niculae, la sosurile picante. Cum l-a descris realizatorul de radio pe Carla’s Dreams

Andrei Niculae, la sosurile picante. Cum l-a descris realizatorul de radio pe Carla’s Dreams

Andrei Niculae este unul dintre matinalii care ne fac diminețile mai frumoase. Realizatorul de la Virgin Radio a acceptat invitația lui Cătălin Măruță la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”. 

„De ce vedetă din showbizul românesc ai fost îndrăgostit, dar nu ai avut niciodată curajul să-i mărturisești?”, a fost una dintre întrebările la care a răspuns Andrei. 

„Jo. Ioana Anuța. Nu știu dacă am zis vreodată treaba asta. Cred că știe cumva. Cred că s-a văzut pe mine (…) Eram foarte mici. Avea părul lung și pantaloni roz. Venise ea din Oltenia, la Arenele Romane a fost un eveniment. Eu eram în liceu, nu aveam nicio treabă. Și de atunci îmi e foarte teamă de ea”, a glumit Andrei.

„Numește doi artiști care au fost cei mai antipatici dintre invitații tăi la radio”, iar Andrei i-a nominalizat fără să stea pe gânduri. 

„Pot să dau numele direct: Carla’s Dreams și Killa Fonic. Carla’s Dreams e pe locul întâi. Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat peste tot! E răuț. Nu pot să zic că sunt fanul lui”, i-a spus realizatorul de radio lui Măruță. 

Următorul bilet a avut legătură tot cu Carla’s Dreams, iar Andrei Niculae a avut de ales între a citi ce scrie pe bilețel sau a mânca picant. 

„Vrei să citesc? Cătălin, ești un om drăguț, dar știi ce tot de la tine am învățat... că la un moment dat spui lucrurilor pe bune. Așa că băiatul a crescut”, a spus Andrei. 

Omul de radio l-a descris în 5 cuvinte pe Carla’s Dreams: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni