• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andrei Stoica a spus cui i-ar da un pumn în față dacă ar avea posibilitatea: Dorian Popa

Andrei Stoica a spus cui i-ar da un pumn în față dacă ar avea posibilitatea: Dorian Popa

Andrei Stoica este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România, având o carieră absolut impresionantă. Deoarece a demonstrat de-a lungul anilor cât de curajos este, a acceptat provocarea Sosurilor Iuți a lui Cătălin Măruță. Iată ce răspunsuri a oferit!

Andrei Stoica a fost suficient de curajos încât să accepte provocarea Sosurilor Iuți a lui Cătălin Măruță. Acesta a răspuns mai multor întrebări inconfortabile, unele dintre ele având răspunsuri total neașteptate de public.

Întrebat care consideră că este cel mai slab luptător cunoscut din România, Andrei Stoica a răspuns fără să stea pe gânduri: Ionuț Iftimoaie: 

„N-am nimic cu el, dar ce vrei? Acum stăm și noi, ne uităm în spate la performanțele luptătorilor, vedem cu ce promoții au semnat, în ce gale au luptat și după asta, ne dăm cu părerea. Nu am nimic cu el, e băiat de treabă, dar dacă îi luăm pe ăștia cunoscuți, care sunt puțini...”, a explicat el. 

O altă întrebare a cărui răspuns a fost cu totul neașteptat a fost: „Dacă ai putea să îi dai un pumn în față unei persoane din showbizul românesc, fără să știe că tu ai fost și fără să existe repercursiuni, cine ar fi?”

Andrei Stoica: „Dorian Popa. Ieșisem de la Fermă, ne întâlnisem la o spălătorie la un mall din Capitală, a venit la mine să facem un story în care să spună că mă apreciază. Ideea e că după ceva timp ne-am văzut la un eveniment monden și într-o toaletă tot din același mall, s-a făcut că nu mă vede. Pentru asta trebuie să îl pedepsesc și dacă pot să îi dau și un pumn în figură fără să știe că sunt eu...”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni