• PRO TV
  • Iulia Albu nu este singura vedeta cu un animal de companie neobisnuit. Afla ce alte vedete au ales sa creasca in casa tigri, soparle sau chiar cobre

Iulia Albu nu este singura vedeta cu un animal de companie neobisnuit. Afla ce alte vedete au ales sa creasca in casa tigri, soparle sau chiar cobre

Iulia Albu nu este singura vedeta cu un animal de companie neobisnuit. Afla ce alte vedete au ales sa creasca in casa tigri, soparle sau chiar cobre

Toti stim ca cel mai bun prieten al omului este cainele, dar in cazul celebritatilor acest loc poate fi ocupat de un porc in miniatura, un tigru, o soparla sau chiar un stol de pasari flamingo.

Pisicile si cainii sunt animale de companie foarte dragute, dar de ce sa te opresti la niste patrupede banale cand ai toti banii din lume si iti permiti orice. Lupi, tigri, cimpanzei sau chiar capre. Viata este o adevarat gradina zoologica pentru unele vedete.

Rapperul Vanilla Ice a avut ca animal de companie un cangur pe care l-a numit Bucky Buckaroo. In acelasi timp, starul mai avea in casa un porc si o capra.

Si Tori Spelling este renumita pentru dragostea ei fata de animale. Actrita detine o intreaga ferma si a recunoscut ca este foarte atasata de una dintre capre, pe nume Juliet, cu care merge chiar si la evenimentele mondene.



Paris Hilton detine, pe langa un numar mare de caini rasa chihuahua, si un porc, un papagal, iepuri, pisici si chiar un oposum. La un moment dat, Paris a fost vazuta si cu un pui de kinkajou pe care a trebuit intr-un final sa il predea autoritatilor dupa ce animalul a atacat-o.

Nicolas Cage obisnuia sa tina cateva cobre in casa, dar dupa ce si-a facut publica dragostea pentru aceste reptile in emisiunea lui David Letterman, actorul a trebuit sa scape de ele din cauza vecinilor care s-au speriat si au amenintat ca il vor da in judecata daca nu gaseste un alt adapost pentru iubitele sale cobre.



Mike Tyson
a tinut si el in casa un tigru pe care a trebuit sa il predea autoritatilor in momentul in care devenise greu de stapanit chiar si pentru el.

Actrita Kristen Stewart a fost cea mai potrivita persoana sa joace rolul unei fete care se indragosteste de un varcolac. Actrita chiar detine in casa niste hibrizi de caine-lup pe post de animale de companie. Animalele au personalitatea unui caine, desi arata ca niste animale salbatice.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni