Anisia Gafton, servită cu un meniu de junglă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: cremă de gândaci și frigărui de șoricei

Anisia Gafton, servită cu un meniu de junglă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: cremă de gândaci și frigărui de șoricei

„Ești pregătită să mănânci scârboșenii?” este întrebarea care-i va da bătăi de cap Anisiei Gafton în această seară, de la ora 21:30, într-o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. După 8 săptămâni cu hrană limitată, Anisia va fi nevoită să facă orice pentru a face rost de mâncare.    

Lupta pentru hrană va ajunge la cote maxime în această seară. Invitată la proba ”Frici și delicii”, Anisia Gafton va duce un adevărat război cu propriile limite. ”Mi se pare că e din ce în ce mai greu, mai dificil!”, spune aceasta înainte de probă. Actrița va fi invitată la cină și va avea de ales între două feluri de mâncare: unul bun și unul greu de privit. ”AMI și Cristi Mitrea au trecut deja prin ce urmează să treci tu. Vei avea trei feluri de mâncare și o băutură și va trebui să alegi: mănânci ca la un restaurant de cinci stele, dar te vei bucura doar tu de această masă, sau te descurci cu niște nenorociri și îți hrănești toată tabăra”, o vor anunța cei doi prezentatori. 

Pentru a duce în tabără tartine, stroganoff de vită și budincă de vanilie, Anisia Gafton va trebui să mânănce cremă de gândaci, sfârc de vacă și frigărui de șoricei. ”Ce-s ăștia, purcei mici? Doamne, groaznic! Ceva mai rău n-am văzut niciodată! Doamne, zi-mi cu ce m-ai pedepsit?”, va spune Anisia Gafton. Dacă va reuși să ducă proba la bun sfârșit și să hrănească toată tabără vedem azi, într-o nouă ediție ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. 

Cabral și Adela Popescu îi vor vizita pe concurenți, în această seară, pentru a le da vestea că în urma unor gesturi necontrolate, o celebritate va părăsi jungla prin descalificare: ”Nouă ne place foarte mult să vedem când un om reușește, să vedem că atunci când este pus în fața unor situații extreme reușește să rămână om. Să respecte regulile, să rămână integru! Ați avut libertate totală în a vă alege mișcările, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală de mișcare este întotdeauna sub semnul unui regulament, cu reguli puține, elementare, de bun simț. Când vine vorba despre bunul simț lucrurile nu se negociază. Ce ai făcut astăzi nu poate fi tolerat, este împotriva acestui regulament, te rog să-ți strângi lucrurile și să părăsești tabăra”, vor spune cei doi prezentatori. 

Cine va părăsi în această seară jungla dominicană și cel mai intens reality show al momentului, vedem de la ora 21:30, la PRO TV. 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni