• PRO TV
  • Anna Lesko, umilință maximă pe Instagram. Ce comentarii bădărane i-au transmis unii urmăritori

Anna Lesko, umilință maximă pe Instagram. Ce comentarii bădărane i-au transmis unii urmăritori

Anna Lesko, umilință maximă pe Instagram. Ce comentarii bădărane i-au transmis unii urmăritori

Cifrele contează, dar numărul mare de urmăritori nu este, neapărat, de bun augur pentru o celebritate. Anna Lesko se confruntă cu un val de mesaje ostile din partea urmăritorilor ei de pe Instagram.

O postare aparent banală a stârnit comentarii acide din partea internauților. Anna Lesko, care apare într-o fotografie în costum de baie, s-a lovit de un val de reacții grosolane din partea urmăritorilor ei.

Anna, să-ți trăiască roz...”, „Bună rău de la spate” – sunt unele dintre cele mai light comentarii.

Vestea bună pentru Anna este că vorbele răutăcioase au fost eclipsate de gândurile pozitive și de reacțiile dezaprobatoare ale fanilor ei la mesajele ostile.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Anna Lesko, care va împlini 43 de ani la 8 ianuarie, impresionează cu fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Anul trecut, artista declara că după 40 de ani omul atinge plenitudinea.

„Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi? Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect”, spunea Anna Lesko în emisiunea La Măruță.

Fotografii: @anna_lesko

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni