• PRO TV
  • Antonia si-a uimit din nou fanii. Uite cum arata si ce reprezinta tatuajul de pe piciorul stang al artistei

Antonia si-a uimit din nou fanii. Uite cum arata si ce reprezinta tatuajul de pe piciorul stang al artistei

Antonia si-a uimit din nou fanii. Uite cum arata si ce reprezinta tatuajul de pe piciorul stang al artistei

Antonia a povestit in urma cu ceva timp la Alarma ProFM ca este pasionata de desenele pe piele, iar cea mai recenta imagine postata de artista pe pagina de Instagram demonstreaza ca pasiunea este din ce in ce mai mare.

Daca de curand, vedeta si-a scris pe mana "Once upon a time", acum, vedeta isi arata  pe retelele de socializare tatuajul de pe piciorul stang, un desen care reprezinta numele fetitei sale, Maya, dar scris cu litere greu de descifrat. . Avea deja 6 tatuaje si nu pare sa se opreasca aici.

 

 

 






Antonia mai are o nota muzicala pe glezna dreapta, tatuaj facut in Mexic, impreuna cu Inna. Cele doua artiste si-au ales acelasi model si acum au amandoua cate o nota muzicala. Invitata in studioul ProFM, Antonia nu a scapat de gura lui Nicolai pana s-a descaltat si le-a aratat tuturor desenul de pe picior.



Artista le-a aratat si fanilor de pe Facebook alte doua dintre desenele sale: o fundita pe mana dreapta si un ochi pe mana stanga, chiar la incheietura si un tatuaj cu o zodie.



Daca fundita a fost apreciata de admiratorii Antoniei, nu acelasi lucru se poate spune si despre ochi, care i-a luat prin surprindere pe multi dintre prietenii ei virtuali.

Unii au speculat ca ar fi un simbol al masoneriei, altii ca ar fi chiar ochiul ei, dar cu totii au cazut de acord ca acest tatuaj nu este chiar cea mai inspirata decizie a Antoniei.



Cantareata a explicat intr-o discutie cu fanii pe o retea de socializare semnificatia acestui tatuaj: "Pe mana dreapta am o fundita, pe stanga ochiul meu cu niste petale si o lacrima. Ma reprezinta, pentru ca sunt o fire sensibila.

Pe piciorul stang, jos, numele Mayei scris, iar pe dreptul o nota muzicala pe care am facut-o impreuna cu Inna, in Mexic. Si ea si-a facut la fel
", scria solista.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni