• PRO TV
  • Antonia, decolteu irezistibil la premiera "Haita de acțiune". Artista și-a făcut apariția pe motor

Antonia, decolteu irezistibil la premiera "Haita de acțiune". Artista și-a făcut apariția pe motor

Antonia, decolteu irezistibil la premiera "Haita de acțiune". Artista și-a făcut apariția pe motor

Antonia a fost principala atracție de la premiera filmului “Haita de acțiune”. Cântăreața, devenită și actriță între timp, a fost de-a dreptul irezistibilă în outfitul ales pentru eveniment.

Antonia a avut o intrare în stilul… Tom Cruise :) Fiind acum și eroină de film de acțiune, cântăreața și-a făcut apariția pe un motor. Aceasta a ales pentru premiera filmului “Haita de acțiune” un outfit super sexy: a purtat un corset alb, super decoltat.

@globalrecords ???? Din 21 Martie în cinematografe! ????️@Antonia x @Haita de actiune - Film ???????? | #antonia #haitadeactiune #premiera ♬ Vine Poliția - From "Haita de Acțiune" The Movie - Erika Isac

Cum era de așteptat, toată lumea a vrut să se fotografieze cu ea: The Motans și fiica Anamariei Prodan, Sarah, au fost printre primii care și-au făcut poze cu Antonia.

“Aseară a fost superb. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea și complimentele voastre”, a scris Antonia pe Instagram.

Antonia se  bucura că Matei Dima i-a dat șansa să își arate și talentele de actriță.

"Mi-am dorit că la un moment dat să apară un proiect în care să primesc șansa unui rol în care să exprim și această latură a mea. Doar că, recunosc, de foarte multe ori, apăreau și multe frici: dacă nu o să mă descurc? Dacă voi uita replicile? Dacă voi dezamăgi?  Când a apărut propunerea din partea lui Matei, evident că am avut toate aceste întrebări, dar m-a ajutat foarte mult că am mai lucrat cu Matei, suntem și prieteni, dar și că ceilalți actori au fost dispuși să mă ajute, să aibă răbdare. La fel și Vali Dobrogeanu, regizorul”Haita de acțiune”. Și le mulțumesc încă o dată.", spunea Antonia în Alist Magazine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni