• PRO TV
  • Antonia, pusă la zid din cauza unei fotografii de la sală! Detaliul observat de fani: „Postezi imagini blestemate”

Antonia, pusă la zid din cauza unei fotografii de la sală! Detaliul observat de fani: „Postezi imagini blestemate”

Antonia, pusă la zid din cauza unei fotografii de la sală! Detaliul observat de fani: „Postezi imagini blestemate”

Fără doar și poate, Antonia este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră.

Artista născută în anul 1989 are și o susținere foarte mare din partea publicului, pe Instagram Antonia fiind urmărită de peste 2,6 milioane de persoane, aceștia având parte de surprize plăcute din partea cântăreței.

Spre exemplu, în urmă cu doar câteva ore, celebra artistă a postat în feed o fotografie de la sală, în care apare în bustieră și în colanți și care a adunat instant peste 50.000 de like-uri și sute de comentarii, semn că internauților le-a plăcut ceea ce au văzut.

„Îmi doresc să progresez mereu”, a scris Antonia în dreptul fotografiei, iar cele mai multe păreri pe care le-a primit din partea fanilor au fost pozitive.

Din păcate pentru artistă, au existat și persoane care au pus-o la zid din cauza faptului în care apare în poză, iar unii dintre fani chiar au dat zoom și au observat un detaliu intim. „Ai piercing-uri?”, „Sâni perfecți” și „Postezi imagini blestemate” au fost doar câteva dintre cele scrise de internauți.

foto: Instagram Antonia

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni