• Emisiuni
  • La Măruță
  • Antonia, in cea mai grea perioada din viata sa. Cantareata se lupta cu fostul sot pentru custodia fetitei lor

Antonia, in cea mai grea perioada din viata sa. Cantareata se lupta cu fostul sot pentru custodia fetitei lor

Antonia, in cea mai grea perioada din viata sa. Cantareata se lupta cu fostul sot pentru custodia fetitei lor

Antonia si fostul ei sot, Vincenzo Castellano, au dat startul unei lupte aprige pentru custodia fetitei lor, Maya, in varsta de trei ani si jumatate.

"Razboiul" abia a inceput, insa solista este increzatoare ca, in cele din urma, soarta ii va surade, iar micuta va ajunge sa creasca si sa traiasca langa ea, asa cum, de altfel, cei mai multi considera ca ar fi just.

Procesul se anunta a fi unul de durata, iar stadiul in care se afla acum este unul incipient. Saptamana trecuta a avut loc primul termen de judecata, la care, dintre ambele parti, s-a prezentat doar avocatul Antoniei, scrie Cancan.ro.

Desi in ziua respectiva avea un angajament profesional, mai exact de prezentat un eveniment, artista si-a facut ordine in program pentru a putea merge in fata instantei, insa avocatul a sfatuit-o sa nu se prezinte, intuind ca totul se va amana pentru un nou termen. Ceea ce s-a si intamplat. Nu de alta, dar din partea adversa nu s-a prezentat nimeni. Nici Vincenzo, nici macar avocatul acestuia.

Antonia si Vincenzo sunt separati de la sfarsitul anului 2012, dar au refuzat sa comenteze zvonurile despartirii, preferand sa pastreze aparentele. In vara anului trecut, solista si-a dus fiica in vacanta la bunici, in Italia, insa supriza, familia sotului a refuzat sa i-o mai dea pe Maya, sa se intoarca in Romania cu ea. De atunci, acestia i-au permis artistei sa-si vada copilul doar in casa lor, fiind atent supravegheata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni