• PRO TV
  • Ar putea câștiga cu ușurință titlul de „cea mai fit mămică din lume”. Rusoaica are milioane de urmăritori pe Instagram

Ar putea câștiga cu ușurință titlul de „cea mai fit mămică din lume”. Rusoaica are milioane de urmăritori pe Instagram

Ar putea câștiga cu ușurință titlul de „cea mai fit mămică din lume”. Rusoaica are milioane de urmăritori pe Instagram

Ekaterina Usmanova este un celebru model din Rusia și antrenoare de fitness, care predă cursuri online pentru modelarea corpului prin sport. Tânăra mămică este și campioana Rusiei la categoria Bikini Fitness.

Ekateriana este foarte activă pe Instagram, unde a adunat o comunitate de peste 3 milioane de urmăritori. După ce a devenit mămică, acum doi ani, rusoaica a început să posteze imagini în care își etala silueta după naștere. Treptat, prin exerciții speciale și o alimentație echilibrată, aceasta a ajuns rapid la greutatea dorită. 

Katia le oferă sfaturi tinerelor mame care vor să slăbească după naștere sau pur și simplu își doresc un corp tonifiat ca al ei. Într- o postare pe Instagram ea le arată prin ce transformări a trecut corpul ei în ultimii de 10 ani, de când a câștigat un campionat de fitness. 

Și soțul ei este pasionat de fitness. Cei doi fac furori pe Instagram cu ipostazele sexy în care pozează. (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)





Sursă foto: Instagram/ usmanovakate

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni