• Emisiuni
  • La Măruță
  • Augustin Viziru se alătură echipei VLAD! Ce personaj va interpreta în finalul tensionat al serialului

Augustin Viziru se alătură echipei VLAD! Ce personaj va interpreta în finalul tensionat al serialului

Doinția Oancea și Augustin Viziru făceau furori cu ani în urmă cu rolurile pe care le-au interpretat în serialul de comedie State de România. Cei doi au făcut o echipă bună atât în platoul de filmare, cât și în afara acestuia. Astfel, luni, 4 octombrie ei au sosit La Măruță pentru a depăna amintiri de la filmări și din viața personală.

Augustin Viziru a venit cu o veste bună pentru toți cei care erau dornici să îl revadă pe micile ecrane: el dă viață personajului Chiky Chan, liderul unui grup pestriț. Chicky Chan va impacta modul în care se va scrie răzbunarea ultimului sezon.

Augustin și Doinița au vorbit despre debuturile lor în actorie și au recunoscut că se numără printre actorii tineri norocoși care au avut ocazia de a colabora cu celebrele nume din industrie.

"Ne bucurăm că ne opresc oamenii pe stradă și ne felicită pentru ceea ce facem. Ăsta este rodul muncii noastre", a mărturisit, emoționat Augustin. Actorul a dezvăluit că fratele său, Lucian l-a îndrumat spre actorie. Tot el a încercat să îi insufle și pasiunea pentru muzică, însă Augustin nu a fost fascinat de acest domenniu. 
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni