• PRO TV
  • Averea actriței Anne Heche, controlată de fiul ei cel mare? Homer vrea să fie administrator

Averea actriței Anne Heche, controlată de fiul ei cel mare? Homer vrea să fie administrator

Averea actriței Anne Heche, controlată de fiul ei cel mare? Homer vrea să fie administrator

Anne Heche avea o avere estimată la 4 milioane de dolari în momentul morții sale. Fiul ei cel mare, Homer Laffoon, vrea să preia controlul asupra bunurilor sale, se arată în documentele depuse de acesta la tribunal.

Anne Heche (53 de ani) a murit la 12 august, din cauza rănilor provocate de un teribil accident rutier. Actrița nu a lăsat în urmă un testament, însă avea doi băieți, dintre care doar unul major. 

Homer Laffoon, în vârstă de 20 de ani, a depus o cerere în instanță pentru a obține calitatea de administrator al averii mamei sale, estimată la 4 milioane de dolari.

Totodată, tânărul a solicitat să fie numit tutorele fratelui său mai mic, Atlas, care are doar 13 ani, scrie Page Six. Conform publicației, audierea va avea loc la 11 octombrie 2022.

Anne Heche a provocat un grav accident de circulație, la 5 august, când a intrat cu mașina într-o casă din cartierul Mar Vista din Los Angeles. Automobilul ei a luat foc, provocându-i arsuri pe mare parte din corp. Unele voci au susținut atunci că actrița intenționa să se sinucidă.

Anterior, actrița a lovit două autovechicule, fără a provoca rănirea altor persoane.

Transportată la spital cu răni grave la nivelul capului, actrița nu avea mari șanse de supraviețuire. Medicii legiști au stabilit că înainte de a se urca la volan, Anne Heche consumase cocaină și opioide.

La 12 august a fost declarată în moarte cerebrală, însă a rămas conectată la aparate pentru prezervarea organelor viabile. Familia sa a fost de acord cu donarea organelor sănătoase.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni