Bebe Cotimanis a petrecut Pastele alaturi de familie si oameni dragi

Bebe Cotimanis a petrecut Pastele alaturi de familie si oameni dragi

Pentru Bebe Cotimanis, fiecare sarbatoare este un bun prilej de a petrece impreuna cu familia si rudele. Si in acest an, Pastele l-a gasit pe juratul de la Romanii au talent la masa in curte, alaturi de sotie, copii, mama si fratii sai, printre panselute si albine. 

Cea mai mare bucurie pentru Bebe Cotimanis a fost aceea de a-si putea petrece aceasta sarbatoare alaturi de mama sa, pe care o iubeste si o pretuieste enorm. Au fost impreuna la biserica din sat, s-au plimbat, au mancat bunatati pregatite special pentru aceasta ocazie, s-au odihnit si au respectat toate traditiile romanesti. A fost o atmosfera frumoasa, sensibila, calda, plina de iubire din partea familiei si totul a culminat cu o noapte de Inviere superba. Daca in tinerete ii placea sa mearga la discoteca si sa fie alaturi de prieteni, acum Bebe prefera prezenta familiei, care il ajuta sa se incarce cu energie pozitiva si cu voie buna.

“A fost una dintre cele mai linistite si relaxante sarbatori de Paste de pana acum. Sunt la varsta la care m-am mai copt, m-am mai maturizat si am inceput sa apreciez linistea si tot ce aduce ea. In tinerete, de la biserica mergeam direct la discoteca, iar amestecul asta era usor acid. Acum a devenit alcalin, iar de la biserica merg direct acasa, impreuna cu familia, si petrecem intr-un cadru intim. Au trecut anii, am devenit mai intelept si m-am spiritualizat.”, spune Bebe Cotimanis despre Pastele petrecut alaturi de cei dragi.

Sarbatorile s-au terminat, iar Bebe Cotimanis a revenit la treaba. Se bucura foarte mult de postura sa de jurat in cadrul celui mai urmarit show de divertisment, Romanii au talent, unde a reusit sa descopere sute de oameni talentati. Lucreaza intens si se pregateste pentru toate proiectele sale si, cu precadere, pentru inceperea editiilor live de la Romanii au talent, unde poate fi urmarit alaturi de Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu, dar si de Smiley si Pavel Bartos, in fiecare vineri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni