Bianca și Marius Moga, apariție rară la TV. Ce dezvăluiri au făcut cei doi în emisiunea lui Măruță

08 Aprilie 2021, 17:07

Autor: Alina Popa

Surpriză în platoul La Măruță! Unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbizul românesc a acceptat invitația lui Cătălin Măruță. Vorbim despre Marius Moga și frumoasa lui soție, Bianca Moga Lăpuște. 

Joviali, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre viața de familie, relația cu fiica lor, dar și despre planurile de viitor. 

Marius și Bianca Moga sunt împreună din 2014 și au o fiică, pe nume Maria, în vârstă de 5 ani. Se pare că fetița are deja înclinații artistice, iar compozitorul a povestit că aceasta cântă la pian și îi ține des companie în studioul de înregistrări. 

Cei doi au fost îndrebați de Măruță dacă Maria își dorește un frățior sau o surioară. “Își dorește! Noi i-am promis. I-am promis în general că o să mai facem. Adică tuturor le-am promis (...) Este doar despre acel moment în care ești dispus să înceapă”, a declarat Bianca. Soția lui Marius Moga a adăugat că amândoi își mai doresc un copil, dar încă nu a sosit acel moment. “Am mai fost o dată acolo și știm cum începe”, a mai spus Bianca. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram iammariusmoga
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies