• Emisiuni
  • La Măruță
  • Bogdan de la Ploiești, despre gelozie în relația cu iubita sa, Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești, despre gelozie în relația cu iubita sa, Cristina Pucean

Invitat în platoul "La Măruță", Bogdan de la Ploiești, a vorbit despre succesul filmului Romina, VTM, despre relația cu Cristina Pucean, precum și despre planurile sale viitoare.

La doar trei săptămâni de la lansare, filmul Romina, VTM, a ajuns în topul 10 mondial al încasărilor, o performanță care l-a făcut mândru pe Bodan de la Ploielști  care mărturisește că a muncit enorm pentru acest proiect.

"Am încercat să dau tot ce e mai bun pentru oamenii mei, pentru că așa mi-am dorit întotdeauna, să-i surprind. Eu sunt obișnuit să muncesc foarte mult și am venit cu temele făcute de acasă. Adică de câte ori ajungeam pe platoul de filmare știam absolut tot ce trebuie să fac. Chiar au fost mândrii de mine și domnul regizor și profa mea Letiția Vlădescu, pe care o salut și căreia îi mulțumesc pentru ajutor."

În ceea ce privește viața sa personală, mai exact relația cu partenera sa, Cristina Pucean, Bogdan de la Ploiești a abordat și subiectul geloziei. Întrebat de Adela Popescu ce părere are despre coregrafiile senzuale realizate de Cristina la concertele sale și dacă simte gelozie, artistul a răspuns:

"Îți dai seama, când te iei cu cineva, te iei cu bune și cu rele. Trebuie să înțelegi treaba asta încă de la început. Din moment ce am făcut un pas la începutul relației, trebuie să merg până la capăt cu toate lucrurile. Lucrurile se pot stabiliza".

Ba mai mult, acesta a dezvăluit că nu încearcă să-și schimbe iubita în vreun fel și că îi susține pasiunea pentru dans.

"Ea trebuie să facă ce o face fericită. La mine cum cea mai mare pasiune este muzica, probabil și la ea cea mai mare pasiune și cea mai mare iubire a ei este dansul. Pentru că de asta este Cristina. Și trebuie să facă ceea ce iubește."

Vezi interviul integral cu Bodan De La Ploiești în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni