Bogdan de la Ploiești, despre nunta cu Cristina Pucean: „Trebuie să fie cea mai spectaculoasă”

29 Martie 2023, 17:51

Autor: Diana Oprea

Bogdan de la Ploiești și iubita lui, Cristina Pucean, au fost invitați în emisiunea „La Măruță”, unde au vorbit despre relația lor amoroasă și planurile pentru nuntă. 

  • Cristina Pucean în rochie de mireasa

Sunt împreună de 9 luni și deja se gândesc să facă pasul cel mare. Interpretul Bogdan de la Ploiești a dat de înțeles că își dorește să o ceară de soție pe Cristina Pucean, dar plănuiește un moment special. 

„Așteptăm momentul acela...cel mai frumos, că nu pot să o cer pe fata asta frumoasă așa, oricum...Să nu-l uite niciodată”, a mărturisit el în platoul La Măruță. 

Cristina a povestit despre gesturile romantice pe care le face iubitul ei cântăreț: „Îmi dăruiește buchete imense de flori, de fiecare dată când are ocazia.”

Bogdan de la Ploiești a recunoscut că multe dintre certurile pe care le-au prezentat pe rețelele sociale au fost, în realitate, o strategie de marketing: 

„Noi chiar ne-am certat pe bune, înaine să lansez eu o piesă. Apoi mi-a venit ideea, am intrat pe un live împreună și am zis „gata, eu o termin cu tine”, și ea la fel: „du-te și fă-ți viața”, bla bla bla...Ei, pe live-ul acela s-au strâns 70.000 de oameni. Le-am zis că vă pun un link cu ea deocheat și de fapt link-ul ducea către piesa mea. Acum mă înțelegi că e marketing? Nu mai facem a doua oară, am făcut-o și noi o dată în viață”, a menționat interpretul de manele. 

Vezi detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies