• Emisiuni
  • La Măruță
  • Busu și sora lui, amintiri din copilărie: „Nu ne-am certat niciodată”

Busu și sora lui, amintiri din copilărie: „Nu ne-am certat niciodată”

Busu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, fiind cel care ne spune în fiecare zi exact cum va fi vremea. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a avut parte de o surpriză extrem de plăcută: sora lui, Raluca, a venit special pentru a-l revedea.

Florin Busuioc este prezent de mulți ani pe micile ecrane și îi bucură pe telespectatori cu fiecare apariție. Acesta are o soră pe nume Raluca, ce profesează în domeniul învățământului. Fiind profesoară de franceză la un liceu din Câmpina, femeia nu a avut parte de prea multe apariții televizate, însă de această dată a făcut o excepție. 

Cătălin Măruță a invitat-o pe Raluca în platou pentru a-i face lui Busu o surpriză. Cei doi frați s-au bucurat de revedere, s-au îmbrățișat, apoi au depănat amintiri din copilărie:

„Vai, ce copilărie am avut! Nu ne-am certat niciodată, nici copii fiind, nici adulți. Eu, fiind mai mică, am acceptat orice joc îmi propunea. Eram cuminți amândoi”, a spus Raluca.

Busu a recunoscut că a fost un frate grijuliu și protector. Drept dovadă, el a povestit cum a reacționat într-un moment în care cineva a agresat-o pe Raluca pe stradă. 

„Am fost un frate destul de protector. Îmi amintesc că s-a luat cineva de ea pe stradă și l-am cam zobit”, a adăugat ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni