Valentin Dinu, primele declarații după prestația sa de la "Cântă acum cu mine"

05 Martie 2019, 16:47


	Valentin Dinu, primele declarații după prestația sa de la "Cântă acum cu mine"
Autor: Redactia

La noi în emisiune, a venit Valentin Dinu, concurentul de la "Cântă acum cu mine"

Valentin Dinu a făcut spectacol duminică, la show-ul Cântă acum cu mine, ridicând 98 de specialiști muzicali în picioare cu momentul său artistic. Acesta a interpretat celebra piesă a trupei Cargo, "Dacă ploaia s-ar opri". Din păcate Valentin Dinu nu a intrat în finala "Cântă acum cu mine", el fiind eliminat de câtre Cătălina Antal. 

Valentin Dinu a povestit despre experiența sa de la "Cântă acum cu mine" și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii 9 ani de când a pășit pe scena "Românii au talent".

"Sincer am avut emoții mai mari decât la Românii au talent. A fost o experiență foarte tare. Când am văzut 100 de muzicieni au început să-mi tremure mâinile. 

Mi s-a schimbat foarte mult viața în ultimii 9 ani. M-am căsătorit, am o fetiță de 3 ani și cântă. Abia aștept un duet Maia-Valentin Dinu. Mi s-a schimbat viața și sunt foarte fericit." a spus Valentin Dinu. 

În anul 2011, artistul făcea spectacol pe scena Românii au talent, unde a impresionat-o până la lacrimi pe Andra, cu piesa "Cât de frumoasă ești". Artistul a ajuns până în finala "Românii au talent", ocupând poziția a treia.

Artistul regretă că nu a ajuns în finala "Cântă acum cu mine" și acesta a spus că dacă ar fi putut să dea timpul înapoi ar fi cântat altă piesă. 

"Legat de piesă a două aș fi cântat altă piesă, dar a fost o experiență superbă. " , a spus Valentin Dinu, în direct "La Măruță".

A doua ediție "Cântă acum cu mine" va fi pe 17 martie, de la ora 20:00, la PRO TV.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies