Carmen Tănase, aniversare cu surprize în platoul "La Măruță". Actrița împlinește 62 de ani

18 Ianuarie 2023, 16:44

Citeste mai mult despre: Carmen Tanase,

 
Marea actriță, Carmen Tănase, a împlinit 62 de ani. Aceasta a fost invitata în platoul "La Măruță", unde a fost întâmpinată cu o serie de surprize pregătite de Adela Popescu și Andi Moisescu.

Plină de energie și voie buna, Carmen Tănase a vorbit despre petrecerea data de ziua ei, care s-a lașat cu multa distracție pentru sărbătorită și invitații ei. În platou i s-au alăturat și doua prietene bune, Maia Morgenstern și Virginia Rogin.

Povestind despre petrecerea de ziua ei, Carmen Tănase a mărturisit că a petrecut până în zorii zilei, că s-a lăsat cu dans pe mese, mâncare bună și muzică de excepție.

"Anul ăsta am scos pârleala pentru doi ani din urmă" (...). "S-a dansat rău de tot (...) Lăutărească. Ce credeai, că l-am pus pe Bob Marley? Păpușă, lăutari. Excepționali lăutari, recomand".

Printre surprizele pregătite pentru Carmen Tănase s-a numărat și un număr muzical, pregătit de Damian Drăghici and Brothers X Alina Alexandru. Trupa a interptetat piesa "Mare Chef", însă nu înainte ca sărbătorita, Carmen Tănase, să cânte live o parte din piesa ei preferată "Pentru cine am muncit".

Vezi întregul moment în materialul video de mai sus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies