• Emisiuni
  • La Măruță
  • Carmen Tănase, aniversare cu surprize în platoul "La Măruță". Actrița împlinește 62 de ani

Carmen Tănase, aniversare cu surprize în platoul "La Măruță". Actrița împlinește 62 de ani

  Marea actriță, Carmen Tănase, a împlinit 62 de ani. Aceasta a fost invitata în platoul "La Măruță", unde a fost întâmpinată cu o serie de surprize pregătite de Adela Popescu și Andi Moisescu.

Plină de energie și voie buna, Carmen Tănase a vorbit despre petrecerea data de ziua ei, care s-a lașat cu multa distracție pentru sărbătorită și invitații ei. În platou i s-au alăturat și doua prietene bune, Maia Morgenstern și Virginia Rogin.

Povestind despre petrecerea de ziua ei, Carmen Tănase a mărturisit că a petrecut până în zorii zilei, că s-a lăsat cu dans pe mese, mâncare bună și muzică de excepție.

"Anul ăsta am scos pârleala pentru doi ani din urmă" (...). "S-a dansat rău de tot (...) Lăutărească. Ce credeai, că l-am pus pe Bob Marley? Păpușă, lăutari. Excepționali lăutari, recomand".

Printre surprizele pregătite pentru Carmen Tănase s-a numărat și un număr muzical, pregătit de Damian Drăghici and Brothers X Alina Alexandru. Trupa a interptetat piesa "Mare Chef", însă nu înainte ca sărbătorita, Carmen Tănase, să cânte live o parte din piesa ei preferată "Pentru cine am muncit".

Vezi întregul moment în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni