• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Botezatu, aniversare cu aproape 300 de invitați: “A fost sublim! Aș fi vrut să țină mai mult!”

Cătălin Botezatu, aniversare cu aproape 300 de invitați: “A fost sublim! Aș fi vrut să țină mai mult!”

Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani în 3 decembrie, iar în weekend a organizat o petrecere de pomină. Celebrul designer și-a aniversat ziua de naștere în compania a aproape 300 de invitați.   

În buletin are 56, însă designerul a mărturisit că se simte ca la 28 de ani. Cătălin Botezatu a povestit cum s-a distrat de ziua sa, dar și ce cadouri a primit de la prieteni. 

“A fost frumos. A fost sublim! Aș fi vrut să țină mai mult! (...) Am primit haine, telefoane, brichete scumpe, niște chestii cu briliante. La mine în living e o mare așa de pungi. Am carat până dimineață cadouri. Nici nu am apucat să le desfac pe toate”, a declarat designerul în cadrul emisiunii La Măruță. 

Cătălin Botezatu a vorbit și despre lecțiile de viață pe care le-a primit de la viață până la 56 de ani. 

“Știu că foarte multă lume mă iubește, dar aș vrea să fiu iubit pentru omul Cătălin Botezatu. Pentru că sunt un om ok… nu pentru că am bani sau că îi pot ajuta în anumite momente. Vezi când e vorba de asta, ai așa un gust amar. Dar mulți mă iubesc în anumite momente pentru că îi pot ajuta. Oricum îi ajut dacă pot. De multe ori mă simt singur, dar eu de exemplu nu pot să spun că am depresii”, a mărturisit Botezatu.

Designerul a povestit că în viață a avut parte și de trădări: “Am fost trădat de oameni cărora le-am oferit foarte mult credit, în care am avut foarte foarte multă încredere, pentru care aș fi băgat mâna în foc că nu mă vor trăda și m-au trădat, m-au vândut. Vorbim acum de prima parte a vieții mele, care tu știi foarte bine a fost una destul de sinoasă”.

Cătălin Botezatu a mărturisit și că a pus ochii pe cineva din showbiz, însă nu a dezvăluit numele femeii pe care vrea s-o cucerească. 

“Îmi doresc în continuare să fac prezentări a la grande, să mă autodepășesc. Să fiu sănătos, pentru că asta este cel mai important. Dacă nu ești sănătos nu poți să faci nimic. Și îmi doresc așa un gram de fericire cu cine știu eu și cu cine vreau eu. Că am deja, îți dai seama că am pe cineva în vizor. Acum nu știu dacă îmi iese. La mine sunt mereu variante din astea imposibile. Nu cred că știe ea... a văzut așa ceva. Tot din showbiz este”, a conchis designerul.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni