• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Măruță l-a provocat pe Magitot să prezinte alături de el emisiunea La Măruță. Ce răspuns i-a oferit magicianul

Cătălin Măruță l-a provocat pe Magitot să prezinte alături de el emisiunea La Măruță. Ce răspuns i-a oferit magicianul

Cătălin Măruță l-a provocat pe Magitot să prezinte alături de el emisiunea La Măruță. Ce răspuns i-a oferit magicianul

Cătălin a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și, din păcate, trebuie să rămână în carantină 14 zile. Însă emisiunea La Măruță continuă! Astfel, Cătălin Măruță i-a lansat o provocare interesantă lui Magitot!

Pentru că va prezenta emisiunea de acasă și pentru că și-a dorit ca cineva să fie alături de cei din platou, Cătălin Măruță a decis să îl provoace Magitot să prezinte alături de el. 

"Emisiunea trebuie să meargă mai departe! Cine să vină să prezinte? M-am gândit ca mâine să-l chem pe Magitot să-mi dea o mână de ajutor. Lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou. M-am gândit la prietenul meu, Magitot."

Magicianul a părut puțin speriat de ideea că va fi singur în platou și i-a oferit un răspuns lui Cătălin, tot pe Instagram: "Cătălin, pe mine m-ai întrebat dacă pot să te ajut mâine? Adică, tu nu ești acolo, o să fiu doar eu cu invitații. Poate dacă mă ajuți în vreun fel, să intri și tu sau nu știu, sună-mă!"

Cătălin i-a răspuns simpaticului magician și a încercat să-l încurajeze: "Magitot, m-am gândit la tine. Nu știu dacă sunt simptomele COVID, dar m-am gândit la tine. M-am gândit că o să faci treabă bună. Tu în platou și eu acasă."

Magitot și-a dat acceptul și mâine de la ora 15 va fi în platoul emisiunii La Măruță: "Vin cu o condiție! Să mă lași și pe mine să vorbesc."

Nu rata mâine, de la ora 15, o nouă ediție din La Măruță, într-o variantă cel puțin inedită, cu doi prezentatori: Cătălin de acasă, iar Magitot din platou!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni